Ova mačka je rođeni lopov. Iz skitnje se vraća s cigaretama i lijekovima

.
Jedna mačka postala je pravi hit nakon što je otkriveno da redovito donosi kući ukradene predmete.

 

Njezina vlasnica Morgan izjavila je kako je svoju mačku naučila donositi lopticu još dok je bila mačić. No, nikada nije očekivala da će ta igra evoluirati u nešto mnogo više, u pravu "lopovsku" naviku.

Svakoga dana mačka se vraća iz svojih istraživanja s nečim u ustima. Skoči na krov, ušulja se kroz prozor i ponosno ostavi svoj novi "plijen" s vragolastim osmijehom. Megan je priznala da je njezina prva reakcija bila: "Wow!"

U videu objavljenom na TikToku, Megan je snimila svoju mačku kako ulazi kroz prozor s najnovijim "ulovom". Ovoga puta mačka je donijela cijeli paket cigareta i rizle. Mačka je već stekla reputaciju zbog svojih lopovskih sklonosti, kradući cigarete i paket ibuprofena.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Takvo ponašanje nije neuobičajeno kod mačaka. Stranica Catster objašnjava da mačke donose "poklone" svojim vlasnicima kao znak naklonosti, da bi se pohvalile svojim ulovom ili da bi "educirale" vlasnike o lovu.

Ovo nije prvi put da je Meganina mačka uhvaćena u krađi, a sigurno neće biti ni posljednji. Lopovska mačka donosi nešto novo gotovo svaki dan, bilo tijekom dana ili noći.

Screenshot: TikTok