Nova tragedija u BiH: Tomosom sletjeli sa puta, motociklista poginuo, maloljetnik teško povrijeđen

.
Povrijeđeni prevezen u bolnicu.

 

Prijedorskoj policiji je u nedjelju oko 18.40 sati prijavljeno da se na putu u mjestu Gaćani kod Prijedora dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je slijetanjem sa motocikla Tomos poginula jedna osoba.

Iz Policijske uprave (PU) Prijedor su saopćili da je uviđajem na mjestu događaja utvrđeno da je u nesreći učestvovao M. Š. iz Prijedora upravljajući motociklom Tomos koji je prilikom slijetanja sa kolovoza smrtno stradao.

- Teške povrede zadobila je maloljetna osoba koja se prevozila na motociklu i koje je zbog težine povreda prevezena na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, naveli su iz policije.

Iz policije su apelovalI na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.

- Poseban apel upućujemo vozačima motocikala, lakih motocikla i motocikala da prilikom učestvovanja u saobraćaju koriste zaštitnu opremu i da posebnu pažnju posvete bezbjednosti osoba koje se prevoze na ovoj kategoriji vozila, zaključili su iz PU Prijedor.