Kako nositi leopard print na moderan način ove jeseni

animal

Kao i uvijek, trik je u stilizovanju, mjeri i detaljima

Leopard print je prava modna poslastica za jesen, bar se tako čini dok gledamo na internetu razne modne sajtove. I dok neki modni znalci ovaj trend opisuju kao maksimalistički, oni drugi nastoje da naprave čvrstu liniju između animal print pretjerivanja, mobwife estetike i nosivog modnog trenda, te pažljivo biraju detalje koji neće odskočiti od principa svedenosti i minimalizma. Mnogi dizajneri baš ovaj print povezuju sa neutralnim printom koji se sa svim može kombinovati.


Bez obzira kojem fashion timu vi pripadate, moda za jesen/zimu 2024. nudi odlične komade ukrašene leopard printom, i sigurno je da mu nećemo tek tako reći ne. Nosiće se leopard kaputi, jakne, "slup" suknje i haljine, ali i manje uočljivi asesoari kao što su torbe, kaiševi, baletanke, patike, gumice za kosu, jer ovaj motiv se odlično kombinuje uz statement odjeću poput bjele košulje, jeansa, blejzera...

Osim luksuznih brendova kao što su Dior, Saint Laurent, Zimmermann, Isabel Marant, a koji favoriziraju ovaj motiv, odlične komade možete pronaći u high-street ponudi ali i jesenjim kolekcijama mnogima omiljenih brendova kao što su Ganni, Sezane, Balzac Paris... Za one koji su već savladali nošenje ovog trenda, dizajneri predlažu da se oprobaju u novim modnim komadima koji dolaze s motivom zebre i zmijske kože, jer životinjski dezeni vladaju.

Foto: Instagram