Turnir u nogometu - Ljetna liga Tržac 2024

liga

LJETNA LIGA TRŽAC 2024

PVC DŽAJA & AUTO STIL po prvi put osvajač LJETNE LIGE TRŽAC! 

Ekipa PVC DŽAJA & AUTO STIL nakon nekoliko neuspješnih pokušaja konačno dolazi do svoje prve titule na ovom turniru, kao i do prvog naslova u ovogodišnjem izdanju Malonogometne C-Lige Cazin 2024.

3 dana fantastičnog futsala mogli smo da gledamo u Tržcu, sve najbolje od najboljeg smo mogli da vidimo u borbi za pobjednika LJETNE LIGE TRŽAC 2024.

Igrači iz Bijeljine, Tešnja, Cazina, Velike Kladuše, Bužima, te ostalih krajeva BiH, kao i gosti iz Hrvatske, borili su se za 1. mjesto i nagradu od 5.000 KM.

Na kraju, kao najbolja ekipa se pokazala PVC DŽAJA & AUTO STIL, za koju je nastupila skoro kompletna momčad MNK Bubamara uz igrače iz Banja Luke, u finalu je pobijedila ekipu HUDA COMPANY & MNK TRŽAC, predvođenu dobro poznatim imenima iz Tešnja. Rezultat u finalnoj utakmici je bio 2:1, a strijelci za pobjedničku ekipu su bili: Milanović i Bundavica, a za poražena ekipa je postigla pogodak pomoću autogola.

3. mjesto smo dobili na osnovu rezultata u prethodnim utakmicama, gdje su obje polufinalne utakmice nakon velike borbe završene rezultatom 2:2.

3. mjesto je zauzela ekipa PARTNERINSTALLATIONEN & LOJKA TEAM, za koju su nastupili domaći igrači iz Cazina i Velike Kladuše, dok je 4. mjesto zauzela ekipa TRŽAČKI LAVOVI predvođena igračima iz Zagreba.

Konačni poredak ekipa LJETNE LIGE TRŽAC 2024:

  1. PVC DŽAJA & AUTO STIL

    2. HUDA COMPANY & MNK TRŽAC

    3. PARTNERINSTALLATIONEN & LOJKA TEAM

    4. TRŽAČKI LAVOVI

Organizator turnira se pobrinuo da turnir protekne u maksimalno dobrim uslovima, punim tribinama, fantastičnom tombolom i finalnim vatrometom.

 

 

 

Foto: A&K Futsal Live