RASKOŠNI OBJEKT Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića! No, morat ćete duboko zaroniti u džep

c
Vila ima prekrasan pogled na more i crnogorski Perast, a može primiti do devet osoba

 

Osnivač legendarnog "Bijelog Dugmeta" Goran Bregović, nedavno je odlučio ponuditi svim turistima dubokog džepa svoju vilu u crnogorskom Perastu, pa se odnedavno taj luksuzni objekt može naći u ponudi na Booking.com, poznatom portalu za iznajmljivanje nekretnina.

Vila ima prekrasan pogled na more i Perast, a može primiti do devet osoba. U njemu se nalazi nekoliko spavaćih soba od kojih jedna ima veliki bračni krevet, druga soba ima standardni bračni krevet, ostale dvije imaju po dva odvojena kreveta, a preostala jedna ima krevet za jednu osobu i bračni krevet.

Ova Bregovićeva vila vrijedna 2,5 miliona eura ima vanjski bazen i nekoliko terasa na kojima možete ručati, a neke od njih imaju ležaljke na kojima možete odmarati i upijati sunce. U vilu su dobrodošli i djeca i kućni ljubimci, čiji se boravak ne naplaćuje, no muzičar svojim gostima ne dopušta pušenje niti organiziranje bilo kakvih zabava. Zidove vile krase brojna umjetnička djela, a u trpezariji se nalazi slika koja prikazuje parodiju Da Vinčijeve (Vinci) "Posljednje večere".
 

Također, vila se nalazi na udaljenosti od 350 metara od plaže, odnosno pet minuta hoda. Objekat, također, ima besplatni internet, TV sa satelitskim programima, trpezariju i kuhinju s frižiderom i mašinom za pranje posuđa.