Pomahnitali Hrvat zapalio dvije kuće pa napao policajce, oni ga upucali

.
U bolnici u Vukovaru rano jutros preminuo je muškarac koji je sinoć zapalio dvije kuće i nožem napao policajce u Tovarniku, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija

 

Kako su iz policije izvijestili sinoć nakon incidenta, policajac je prilikom postupanja prema osumnjičeniku uporabio vatreno oružje radi odbijanja istodobnog protupravnog napada na svoj život.
poster

Policija je sinoć u 20:04 zaprimila dojavu da je izbio požar na dvije obiteljske kuće u Tovarniku. Kad su stigli na teren, došlo je do napada nožem. Jedan policajac ozlijeđen je tijekom intervencije.

 

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina uputio je u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku stručni tim policijskih službenika kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezane uz policijsko postupanje.

“🔴 Sinoć se u Tovarniku dogodio incident u kojem je napadnut policijski službenik. Muškarac koji se zatekao na mjestu događaja napao je policajca oštrim predmetom, a policajac je uzvratio vatrenim oružjem. Muškarac je jutros preminuo od posljedica ranjavanja. ”