Policija pustila na slobodu 27-godišnjeg mladića koji je pretukao svoju djevojku i njenu jaranicu

.
L. Đ. (27) koji je zlostavljao i tukao djevojku i njenu drugaricu u restoranu u Novom Beogradu po odluci suda pušten je na slobodu.

 

On je sve priznao u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tužilac je tražio za njega pritvor.

– Dečko je pušten na slobodu. Plašim se za svoj život, moje drugarice i cijele porodice. Ono što ste vidjeli na snimku nije ništa. Pretrpjela sam jezivo zlostavljanje kao i svi ljudi oko mene. Nije mi jasno kako je donijeta ovakva odluka. On nas je sve mjesecima maltretirao – kaže S. S. koju je u ponedjeljak pretukao mladić u restoranu u Beogradu.

Ranije danas, tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je saslušao je uhapšenog L. Đ. (27) na okolnosti izvršenja dva krivična djela zlostavljanje i mučenje i krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

 

Okrivljeni priznao izvršenje krivičnog djela

Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret, odnosno da je u ponedjeljak u restoranu “Teta” na Novom Beogradu svoju emotivnu partnerku – oštećenu S. S. i njenu drugaricu – oštećenu J. B. udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, nakon čega je pobjegao sa mesta događaja, a sestri oštećene S.S. – oštećenoj A.S. slao preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca, zbog kojih se oštećena uplašila za svoju bezbjednost i bezbjednost članova svoje porodice.

 

VIDEO