Ovo je kuća u kojoj je dječak (15) usmrtio roditelje, braću i sestre

.

Jeziv slučaj zabilježen je u Fol Sitiju kod Sijetla, kada je 15-godišnji dječak krenuo u krvavi pohod. On je ubio svoje roditelje i troje braće i sestara. 

Jedna sestra je teško ranjena, a tinejdžer je odmah privreden u policijsku stanicu bez pružanja otpora. Teško ranjena djevojčica, koja je dva puta upucana, je uspjela da pobjegne iz kuće i ode do komšija.

Prema navodima medija, teško ranjena djevojčica, koja je upucana dva puta, uspjela je da pobjegne iz kuće i da otrči kod komšija da potraži pomoć. Policiji je ubrzo stigao poziv.

Na video-snimku koji se pojavio na platformi X, vidi se porodična kuća u kojoj se desio masakr.

- To je prilično lijepo mesto, niska stopa kriminala. Ovo je jedan od kvartova gdje pobjegnete od haosa koji nosi sa sobom veliki grad, dođete na mirno mjesto, ali najgore stvari mogu da se dese svuda - kao što vidite - rekao je detektiv Majk Melis za Fal Siti.

On je dodao da su djeca bila školovana kod kuće i da su bili jako ljubazni.

- Roditelji su mislili da rade pravu stvar time što djecu školuju od kuće i štite ih od ovakvih i sličnih stvari, ali ovo se sada desilo u njihovoj kući. Ne znam šta da mislim - dodao je detektiv.

Nadzornik Dan Šlotfeld je u pismu roditeljima rekao da je "svjestan da djeca nisu pohađala školu ali da ovaj događaj pogađa svakog roditelja".

Dječak koji se sumnjiči da je počinio zločin je najstariji u porodici. Komšije kažu da je porodica bila povučena, da su vrijedno radili, sređivali kuću, a da su se dječica igrala sa svima u kraju i da su bili veoma druželjubivi.

Navode kako su mališani nerijetko pomagali komšijama oko nekih radova oko kuće.