Ko gubi ima pravo da se ljuti, Zulić nezadovoljan: "Izborne prevare u Cazinu nam cvjetaju"

c

Nakon izbora u kojima je ponovno izabran Nermin Ogrešević za gradonačelnika oglasio se Sanel Zulić čiju objavu prenosimo u cijelosti:
"Izborne prevare i trgovina uoči i na dan izbornog procesa nam cvjetaju"


"Pred samu izbornu kampanju 80% građana grada Cazina nezadovoljno sa stanjem u svojoj lokalnoj zajednici, a nakon kampanje od samo mjesec dana većina zadovoljna i sve što ne valja je sanirano, SUPER - idemo sad naredne 4 godine odmarati - kampanja umori ljude. Čestitke "IZBORNIM POBJEDNICIMA", ali i onima koji su bili nezadovoljni "POBIJEDILI SU NEZADOVOLJSTVO I SAMI SEBE U SAMO MJESEC DANA".


..."Ipak, hvala svima onima koji su pokušali ukazati na nepravilnosti, na loše stanje i koji su razumijeli koja su rješenja za izlazak iz političkog ropstva koje će nas u potpunosti raseliti iz našeg grada Cazina i države BiH"...."Hvala našem Gospodaru Allahu dž.š. koji je dao uputu, a do nas je kako ćemo sve te neke stvari razumijevati i koliko ćemo biti spremni da se borimo protiv nepravde - evo sad smo sve probleme riješili preko noći i nemamo se šta sekirati"..."Hvala i svima Vama koji ste podržali NLCC i mene kao kandidata (Sanel Zulić) - vratimo se u stvarnost i znajmo da ALLAH DŽ.Š. NEĆE PROMIJENITI STANJE JEDNOG NARODA DOK SE TAJ NAROD NE PROMIJENI"