Kćerka legendarnog Mustafe Nadarevića ljubi genijalca koji je s 19 godina pobijedio u "Milijunašu"

nadarevic

Nana Nadarević radi kao PR velike kozmetičke kuće

Legendarni glumac Mustafa Nadarević ostavio je iza sebe troje djece. Njegova mlađa kćerka Nana, koja radi kao PR velike kozmetičke kuće, u vezi je sa Silvijem Pleštinom, genijalcem koji je sa 19 godina osvojio kviz "Tko želi biti milijunaš?".

Nanu Nadarević na Instagramu prati 27 hiljada ljudi. Osim što je prirodna ljepotica, Nana plijeni svojim sjajnim stilom.

Silvije Pleština, partner Nane Nadarević, genijalac je koji je sa 19 godina osvojio kviz "Tko želi biti milijunaš?". Danas se bavi sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom. Diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

Mustafa Nadarević je jednom prilikom rekao:

- Budući da je moja najstarija kćerka moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima - rekao je jednom prilikom Nadarević, piše Blic.rs.