Fatalna žena kod Vinija kući, pa u kampu Reala - Komentari navijača su brutalni!

.
Fudbaleri Real Madrida danas su u trening centru imali zanimljivu gošću. Na vratima Valdebebasa pojavila se Kim Kardashian, a njen dolazak izazvao je brojne komentare navijača.

Kim Kardashian često je u prošlosti dolazila na fudbalske utakmice. Njena djeca izuzetno vole fudbal i američka influenserka i poslovna žena ispunjava im želje da upoznaju najveće svjetske zvijezde.

Danas se 43-godišnjakinja pojavila u Madridu. Stigla je u Valdebebas na druženje s igračima Real Madrida, a posebnu ulogu u svemu su imali Jude Bellingham i Vinicius Junior.

Englez ima poslovnu saradnju s atraktivnom Amerikankom. On je zaštitno lice njenog brenda donjeg veša 'Skim' i očigledno sarađuju na obostrano zadovoljstvo.

Njena djeca su također veoma sretna. Dobili su autograme zvijezda Reala i rijetki su sretnici koji su mogli ući u trening kamp jednog od najvećih klubova svijeta.

Prije druženja u Valdebebasu Kim je došla u dom zvijezde Real Madrida Viniciusa Juniora koji joj se zahvalio na tome.

"Hvala što si došla u moj dom", napisao je Vini Junior i izazvao je lavinu komentara.

"Plašim se da Vinijev pad kreće od ovog trenutka", navodi jedan od navijača kraljevskog kluba, dok drugi dodaje: "Ovo nije nikako dobar znak. Bježi Vini".

Bilo je tu naravno i onih brutalnih komentara koje nećemo ni spominjati. Kim mnogi nazivaju predatorkom na mlađe muškarce i smatraju da bi se nekom od igrača Reala moglo obiti o glavu druženje s njom.

Kim Kardashian je u prošlosti u svom zagrljaju imala brojne poznate sportiste i sve njene veze su bile veoma burne.

Imala je ljubavne brodolome s NFL zvijezdama Reggiejem Bushom i Milesom Austinom, a bila je kratko vrijeme u braku s bivšim NBA igračem Krisom Humphriesom.

Od rastanka s poznatim muzičarem Kanyeom Westom, 43-godišnjakinja se ponovo povezivala s brojnim muškarcima iz svijeta sporta. Bila su tu zaista velika imena.

Tom Brady je bio jedan od njih, zatim Odell Beckham Junior, a povezivali su je i s košarkašem Chicago Bullsa Torryjem Craigom, te MMA zvijezdom Francisom Ngannouom.

Međutim, na kraju se ispostavilo da nijedan od njih nije izbor uspješne biznismenke. Ona za sada uživa sama, a vidjet ćemo dokad će tako biti.