Drama u Gradačcu: “Muškarac nasrnuo na roditelja sa maloljetnim djetetom”

policija

Tokom jučerašnjeg dana dogodio se nemili događaj koji je uznemirio građane Gradačca, uposlene kao i goste poznatog ugostiteljskog objekta “Limenka” kada je muškarac prvo verbalno pa onda i fizički nasrnuo na roditelja koji je bio u društvu maloljetne osobe – saznaje Crna-Hronika.

Nemili događaj se dogodio u jutarnjim satima oko 10:30 a isti je prijavljen policijskim službenicima MUP-a TK PS Gradačac.

Roditelj sa svojim dječakom (2) je došao u poznatu ćevabdžinicu kako bi doručkovao. Nije ni slutio da će ovaj doručak pamtiti po lošem i da će kako kod mališana tako i kod svih prisutnih izazvati šok i nevjericu.

Kako doznajemo muškarac pod imenom Edin H. napao je roditelja A.B. zbog Facebook statusa, unosio mu se u lice te ga pokušao davati. Na sreću ovaj pokušaj likvidacije spriječili su uposleni i građani koji su se nalazili u ugostiteljskom objektu.

Roditelj je zadobio tjelesne povrede a mališan je pretrpio šok i traumu.

Građani se sa pravom pitaju, kakve to osobe hodaju našim ulicama i zašto uvijek probleme prave “osobe od ranije poznate policijskim službenicima”