Doktor objasnio: Metak je pogodio čovjeka u prvim redovima tribina, umro je na licu mjestu

.
Nekoliko metara dalje, rekao je da je vidio čovjeka kako pada na dno tribine nakon što je upucan u potiljak

 

Objavljena izjava doktora koji se našao na skupu Donalda Trumpa kada je započela pucnjava rekao je da je vidio osobu koja je poginula.

Svjedok, koji se identificirao kao Joseph, rekao je da je sjedio na tribinama u prvim redovima kada je čuo pucnjeve.

Nekoliko metara dalje, rekao je da je vidio čovjeka kako pada na dno tribine nakon što je upucan u potiljak. Rekao je da je čovjek bio okrenut prema bivšem predsjedniku i da se činilo da je na putu nekome tko je ciljao i pucao u Trumpa.

Joseph je rekao da je čovjek umro na mjestu. Državna policija Pennsylvanije i specijalci tada su počeli evakuirati sve, rekao je. Joseph je rekao da je pomogao službenicima nositi mrtvog čovjeka i da su policajci stavili ručnik na glavu čovjeka prije nego što su ga odnijeli.

Joseph je isprva rekao da je bio u šoku i da je znao da su to bili pucnji, ali nije znao odakle dolaze. Bili su "vrlo glasni" i "vrlo blizu", rekao je.

Joseph je rekao da je nakon što je čovjek upucan uspio zaključiti da je izgledalo kao da hici dolaze iza tribina. Rekao je da su drugi isprva mislili da se radi o šali i da je zvučalo kao vatromet. Bilo je "prilično kaotično u tom trenutku", rekao je Joseph.

Čini se da je još jedna žena u blizini upucana u podlakticu ili ruku, rekao je, dodajući da je izbrojao sedam hitaca.

Foto: Screenshot