Dodik hvalio Vulina: On je patriota koji je odan RS-u

.
Lider SNSD-a, Milorad Dodik, uputio je čestitku Aleksandru Vulinu povodom 16 godina uspješnog rada Pokreta socijalista, izražavajući zahvalnost za Vulinovu odanost Republici Srpskoj i doprinos jačanju perspektiva Srbije.

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, čestitao je Aleksandru Vulinu, lideru i osnivaču Pokreta socijalista, 16 godina postojanja i političke borbe za nezavisnu Srbiju.

 

Dodik je u svojoj čestitki istakao Vulinov rad kao primjer snažnog patriotizma koji promoviše ljubav prema Srbiji i Republici Srpskoj.

 

Dodik je posebno zahvalan Vulinu na njegovoj odanosti Republici Srpskoj kroz njegov senatorski rad.

“Vaša podrška rukovodstvu RS je značajna u našoj borbi za očuvanje ustavne pozicije Republike Srpske, kao i za očuvanje mira i stabilnosti,” naveo je Dodik.

 

Aleksandar Vulin, lider Pokreta socijalista, trenutno obavlja dužnost potpredsjednika Vlade Srbije i senatora Republike Srpske. Pokret socijalista jučer je obilježio 16 godina rada i političkog djelovanja, prenosi “Srna”.Dodik je izrazio uvjerenje da će Vulin i dalje doprinositi razvoju Srbije kroz svoje učešće u radu institucija.