ChestNUT Fest u Cazinu: Festival koji spaja ljude i prirodu

f

 

Dragi prijatelji, ljubitelji prirode, dobrih zalogaja i vrhunske zabave, s ponosom predstavljamo ovogodišnji program festivala kestena „ChestNUT Fest 2024“.

 

Zašto ChestNUT Fest? Zato što slavimo kesten kao autohtonu biljnu vrstu na ovom području. Zato što jedini u BiH imamo brendiran kestenov med. Zato što znamo koliko su nam važne šume, posebno kestenove šume. Zato što imamo prirodu koja svakog posjetitelja fascinira. I zato što želimo sve to da povežemo, promovišemo i dodatno čuvamo.

Ujedno, prilika je ovo da uživate u dobroj zabavi, super koncertima, lokalnim i gostujućim izvođačima, predstavama i radionicama za djecu, kao i vrhunskim gastronomskim zalogajima koje će za vas pripremati naši izlagači, ali i profesionalni kuhari.

Uz bogat program četvrtog festivala “Chest Fest” družimo se od 31.10. do 03.11.2024 godine, na lokaciji Trga Alije Izetbegovića, gdje će se realizirati program prva tri dana festivala. Posljednjeg dana imamo sportsko-rekreativne aktivnosti koje će nas voditi kestenovim šumama u prirodu, na jedan veliki zajednički izlet i druženje.

Zagrijte se za doživljaj koji slavi našu tradiciju i prirodne ljepote!

 

 

Vidimo se na Chest Festu!