Burna 24 sata u Cazinu: Policija imala čak šest intervencija

.
Prema redovnom izvještaju Službe za civilnu zaštitu Grada Cazin o događanjima na području grada, jutros u 07:00 sati izmjerena je temperatura od 10°C, dok je vodostaj Mutnice 124,00 cm.

Policijska stanica Cazin je imala čak šest intervencija.

 

Krivična djela:

 

-u 00:10 sati u ulici generala Izeta Nanića evidentirano je oštećenje tuđe stvari

 

Javni red i mir 

 

– 09:35 sati u ulici Trg Zlatnih Ljiljana zabilježeno je prosijačenje jednog lica

– 11:15 sati u ulici Bosanskih Šehida zabilježeno je drsko ponašanje 1 lica

– 13:50 sati u mjestu Mutnik pričinjena je šteta nomadenjem ovaca na tuđoj imovini

– 23:10 sati u ulici generala Izeta Nanića zabilježeno je veoma drsko ponašanje i omaložavanje službenog lica od strane jednog lica

 

Saobr.nezgode : 

 

– u 22:10 sati u mjestu Ostrožac došli je do slijetanja 1 m/v sa kolovoza prilikom čega je pričinjena materijalna šteta bez povrijeđenih lica

 

Vatrogasna služba je imala mirnu noć, bez intervencija.

 

Pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Cazin zatražilo je u proteklom periodu 55 pacijenata, a sanitet je korišten jednom.

 

Odvožnja komunalnog otpada odvija se po redu odvožnje.

 

Podružnica “Elektrodistribucije” Bihać PJD Cazin obavještava kupce da je dana 15.04.2022..godine planiran prekid isporuke električne energije za trafopodručja Cazina: Hušići, Mutnik,Vilići, Hadžin Potok u vremenu od 08:00-16:00 sati ,zatim Stijena 08:00-14:00 sati.

 

STANJE NA CESTAMA 15.04.2022.

 

Danas od 08 do 18 sati zbog asfaltiranja doći će do obustave saobraćaja na regionalnom putu R-415 Jezero-Šipovo. Povodom održavanja sportske manifestacije-Međunarodne biciklističke trke „Beograd-Banja Luka“ danas će se etapno obustavljati saobraćaj na putu Bijeljina-Zvornik-Vlasenica.

 

Zbog izvođenja radova na zamjeni dilatacije na mostu na dionici autoputa A-1 Visoko-Kakanj, saobraća se dvosmjerno- suprotnom trakom od zone radova.

 

Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

 

Na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja.