Vlahović uživa na odmoru, objavio fotografiju iz bazena s djevojkom koju su svi odmah prepoznali

.
Puni baterije za novu sezonu

 

Dušan Vlahović odlučio je da "napuni baterije" za novu sezonu odlaskom na zasluženi odmor nakon neslavnog nastupa s reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu. Napadač Juventusa objavio je nekoliko fotografija na Instagramu, a u centru pažnje se našla ona s djevojkom u bazenu.

Od reprezentacije Srbije očekivalo se mnogo više na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, ali izabranici Dragana Stojkovića ispali su već u grupnoj fazi.

Nakon povratka u Beograd reprezentativci Srbije zaputili su se za godišnji odmor, a većina ih je izabrala da isti provedu na moru.

Tako je uradio i Vlahović koji je prethodnih dana dosta aktivan na društvenim mrežama, te objavljuje da uživa u odmoru pred početak priprema za novu sezonu.

Vlahović će na odmoru biti još nekoliko dana, a potom će se priključiti ekipi Juventusa koja je već počela pripreme.

No, srbijanski napadač nije mogao "mirovati" kada su društvene mreže u pitanju jer su se njegove objeve ponovo našle u centru pažnje javnosti.

On je objavio niz fotografija prethodnih dana, a jedna je posebno interesantna. Riječ je o fotografiji na kojoj se vidi kako Vlahović uživa u bazenu s jednom djevojkom, te je ubrzo otkriven i njen identitet.

U pitanju je Vanja Bogdanović koja je inače Vlahovićeva djevojka što su oni potvrdili prije nekoliko mjeseci.

Dušan i Vanja poznaju se još od malih nogu, a njihova romansa počela je prošle godine. Oni uživaju u potpunosti tokom ljetnog odmora, a s njima se tu nalazi i još nekoliko Dušanovih prijatelja.
 

Inače, Vanja je kćerka poznatog srbijanskog menadžera Milana Bogdanovića. Ne voli previše javno da se eksponira zbog čega je njen Instagram profil zaključan.

Također, Vlahović tokom odmora radi na tome da ostane u formi, te je objavio nekoliko fotografija na kojima je pokazao kako vrijedno trenira.

On želi da u što boljoj formi dođe na pripreme Juventusa jer će se sigurno morati dokazati novom treneru Thiagu Motti.

Vlahović bi se pripremama Juventusa trebao priključiti već u narednim danima.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE.