Uhapšen brat Nikole Jokića!

.
Sve se desilo u Americi

 

Brat srpskog košarkaša Nikole Jokića, Strahinja Jokić, uhapšen je u SAD-u zbog napada na utakmici Denvera kada je jednog navijača udario u lice.

On je sada optužen za napad trećeg stepena i pojavio se u utorak pred Okružnim sudom u Denveru. Sve ovo navodi se u sudskim papirima.

Ništa se nije znalo dok se iznenada na TikTok-u nisu pojavili video snimci na kojem Strahinja Jokić jednog od navijača udara u lice na utakmici Denvera.

Tada je i policija Denvera saznala za ovaj incident, a to se navodi i u izjavi o hapšenju.

"Ponati članovi porodice igrača Denver Nuggetsa Nikole Jokića su se svađali sa neidentifikovanim navijačem na tribinama", stoji u izvještaju policije.

Na snimku se vidi verbalni sukob navijača sa Strahinjom i Nemanjom Jokićem, a zatim je jedan od braće udario navijača u lice. Sve to stoji u policijskim izvještajima.

Tri dana nakon utakmice detektiv je odradio razgovor sa navijačem, te je primjetio da ima posjekotine i modrice ispod lijevog oka.

Tada je navijač priznao policiji da ga je jedan od braće Jokić udario pesnicom u lice i da napad nije bio ničim izazvan. Opisao je kao "velikog momka sa irokezom".

Kasnije je potvrđeno da se radi o Strahinji Jokiću, a najbolju potvrdu dala je tetovaža koju ima na vratu.

Potvrđeno je da je navijač pretrpio potres mozga, a zanimljivo je i to da na početku nije htio da tuži Strahinju Jokića jer se plašio za sigurnost svoje porodice.

Ipak, nakon nekog vremena se predomislio, a epilog svega je sada haošenje brata Nikole Jokića.