Sramotan potez srbijanskih fudbalera pred hotelom u Augsburgu (VIDEO)

.
Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje za dva dana, a Fudbalski savez Srbije objavio je na zvaničnom YouTube kanalu dolazak srbijanskih reprezentativaca u hotel u Augsburgu.

 

Baza srbijanskih reprezentativaca biće hotel "Maximilian‘s" koji je kategorisan sa 5 zvjezdica i u kojem su često odsjedale reprezentacije Njemačke, ali i klubovi poput Bayerna i Borussije Dortmund. 

Dolazak srbijanskih fudbalera pred hotel privukao je veliki broj navijača, pretežno Srbijanaca nastanjenjih u Njemačkoj i Augsburgu, koji su došli kako bi pozdravili fudbalere, pružili im podršku, ali i dobili poneku uspomenu od njih.

To se posebno odnosi na djecu koja su bila u prvim redovima i sve vrijeme uzvikivala imena srbijanskih fudbalera, no oni im nisu uzvratili pažnju. 

Srbijanski reprezentativci su hladno reagovali, nisu čak ni prišli djeci koja su imala spremne rekvizite za autograme, već su se umjesto toga odmah smjestili u hotel. 

Ovako hladna reakcija srbijanskih fudbalera iznenadila je mnoge i izazvala veliki broj negativnih komentara, posebno na najpopularnijem svjetskom forumu Redditu. 


 

VIDEO

VIDEO