Odzvanjaju riječi o Luki Modriću: "Mali žilavi gad, takvo nešto je mogao napraviti samo on"

.
Hvali ga novinar Guardiana

 

Iako je na pragu pete decenije života, Luka Modrić igra sjajno u najvećem klubu svih vremena, te je pravi fenomen. Sada su za njega stigle nove riječi hvale.

Prije tri dana je u okviru 10. kola španske Primere Real Madrid slavio na gostovanju kod Celte s 2:1.

Nakon prvih 45 minuta Real je vodio golom Mbappea, no na otvaranju drugog dijela stvari na početak vraća Swedberg.

Carlo Ancelotti je u 63. minuti na teren umjesto Valverdea poslao Luku Modrića i to mu se isplatilo samo tri minute kasnije.

Sjajni hrvatski veznjak šalje magičan pas za Viniciusa Juniora, koji matira golmana Celte i donosi pobjedu Real Madridu.

Jasno, odmah poslije utakmice uslijedile su salve hvalospjeva na račun Luke Modrića, a posebne je dobio od novinara uglednog Guardiana.

Marca je Luku Modrića nazvala vječnim rješenjem Real Madrida, dok je novinar pomenutog Guardiana, Sid Lowe, konstatovao:

"Postoji razlog zašto je Modrić još uvijek tu i to nije nostalgija, a ni činjenica da je igrač koji je stigao prije 12 godina i nije imao zagarantirano mjesto u početnoj postavi postao najbolji veznjak u klupskoj povijesti.

Nije ni 547 odigranih utakmica ni 27 osvojenih trofeja, najviše od ikog, ni to kako igra, njegova vanjska, čarobni štapić ili jedinstvena jednostavnost shvaćanja svega. Jednostavnije je: on je još uvijek dobar."

"Modrić je mali žilavi gad s listovima poput topovskih kugli, istrošenim i oštrim licem i bez grama masti na sebi“, piše i dodaje da je tako čudesnu asistenciju kakvu je izveo u utakmici protiv Celte Vigo mogao izvesti jedino on", dodao je Lowe.