Nisu svi Hrvati kao Modrić: Nerealno šta je čovjek u dresu Petkovića uradio za Đokovića usred finala

.
Srbin je na kraju poražen

 

Luka Modrić je prije nekoliko dana na sebe skrenuo pažnju kada je stigao na polufinale Wimbledona te je bodrio Carlosa Alcaraza, dok se nešto kasnije nije pojavio na meču Novaka Đokovića.

Mnogi srbijanski mediji su potez Modrića vidjeli kao svojevrsnu izdaju pošto je poznato kako je legendarni veznjak veliki prijatelj s Noletom.

S obzirom da je bodrio Alcararaza u polufinalu vjerovatno je to bio slučaj i u finalu protiv Đokovića kojeg je Španaca rutinski riješio.

Međutim, izgleda da nisu svi Hrvati kao Modrić te ima i onih koji su navijali za Đokovića. 

Naime, u najtežim trenucima na finalnom meču jedan od gledatalja koji je nosio dres Brune Petkovića je dao podršku Srbinu.

Gledatelj u dresu reprezentacije Hrvatske je poveo navijanje "Nole, Nole" te ja tako na neki način razubio srpskog tenisera. 

Ta podrška je djelimično dala vjetar u leđa Đokoviću koji je samo u trećem setu uspio odigrati set dostojan finala. 

Navijač na tribinama je nosio dres Petkovića sa utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva iz Katara između Hrvatske i Japana kojeg su Vatreni dobili boljim izvođenjem penala.

Podsjećanja radi, Alcaraz je slavio sa 3:0 te je stigao do svog četvrtog Grand Slama u karijeri. Nakon rutinska prva dva seta sa po 6:2 Španac je treći dobio poslije tie breaka sa 7:6 (4).

Inače, Alcaraz je uspješno odbranio titulu osvojenu prošle godine i već sada polako, ali sigurno koraća ka teniskim velikanima iako mu je tek 21 godina.

Sa druge strane Đoković je odigao sjajan turnir pogotovo jer je nedavno imao operaciju koljena, sljedeći veliki cilj za njega je svakako osvajanje medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.