Fudbalski savez BiH se oglasio u kartama za utakmice "Zmajeva": Strahuje se od odluke UEFA-e

nsfbih

Putem stranice event.ba se mogu kupiti ulaznice za domaće susrete s Mađarskom 14. oktobra i Nizozemskom 19. novembra

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u oktobru i novembru ove godine odigrati 4 utakmice u okviru UEFA Lige nacija, od toga tri na domaćem terenu i jednu u gostima.

Iz Saveza su se danas oglasili i podijelili informacije o ulaznicama. Karte za utakmicu BiH - Njemačka, koja se 11. oktobra igra u Zenici, su rasprodane.

Putem stranice event.ba se mogu kupiti ulaznice za domaće susrete s Mađarskom 14. oktobra i Nizozemskom 19. novembra.

- N/FS BiH također obavještava sve zainteresovane da se zbog malog kapaciteta VIP tribine na zeničkom stadionu, VIP ulaznice ne nalaze u slobodnoj prodaji.
 

Što se tiče gostujuće utakmice Njemačka-Bosna i Hercegovina koja će biti odigrana na stadionu "Europa-Park“ u Frajburgu 16. novembra, N/FS BiH još uvijek nema informacije o distribuciji ulaznica za ovaj susret. 

S obzirom na to da su posljednje dvije utakmice "A“ tima u Nizozemskoj i Mađarskoj obilježili incidenti u navijačkom sektoru bh. tima (paljenje baklji), čeka se odluka disciplinskog tijela UEFA nakon koje će biti poznato da li će uopšte biti dozvoljeno prisustvo navijača bh. reprezentacije na ovoj utakmici - saopćeno je iz N/FSBiH.

Foto: N/FSBiH