Fanovi zgroženi ponašanjem Davida Beckhama: "Zna li uopšte koliko ona ima godina? Jezivo"

.
Englez na udaru kritika

 

David Beckham se suočio sa određenim kritikama nakon fotografija druženja sa kćerkom Harper tokom utakmice između Inter Miamija i St. Louis. Pojedini fanovi su bili poprilično brutalni prema slavnom Englezu.

Posljednji meč Inter Miamija čiji je suvlasnik Beckham je posmatrao sa 12-godišnjom kćerkom, a mnogi su njegovo ponašanje okarakterisali kao neprimjerenim.

Harper koja je najmlađe Beckhamovo dijete je nosila ružičasti top i traperice, odnosno neku od odjeće koju dizajnira njena majka Victorija.

Na fotografijama koje je objavio ugledni Daily Mail se može vidjeti kako su otac i kćerka uživali u društvu, a nekim je zasmetalo Beckhamovo ponašanje.

"Beckham mora shvatiti da njegova kći brzo raste. Ne može je grliti na isti način kao kad je imala 5 godina", komentar je na društvenim mrežama koji je privukao posebnu pažnju.

"Jezive fotografije. Ona izgleda kao da ima oko 18 godina, zbog čega je sve ovo potpuno neprikladno", još je jedan od komentara.

Ipak, neki od fanova su stali u odbranu bivšeg asa Real Madrida i Manchester Uniteda te su podržali njegovu očinsku brigu.

"Sviđa mi se koliko je njezin otac obožava. Sigurno zato što je najmlađa i zato što je došla nakon tri dječaka", jedan je od komentara.

Harper je svojevrsna očeva mezimica, a slavni Englez se i u prošlosti znao suočiti sa kritikama kao što je to bio slučaj kada je svoju kćerku ljubio u usta.

Inače, 12-godišnja djevojčica je veliki fan fudbalske igre. Čest je gost na mečevima Inter Miamija sa svojim ocem, dok prati i mečeve ženske reprezentacije Engleske.

Osim kćerke Harper, David sa suprugom Harper ima još trojicu sinova. Brooklyna, Cruza i Romea koji je jedini krenuo očevim stopama i počeo je igrati fudbal. Trenutno je član Brentforda B.