Demirović tek potpisao za Stuttgart, a onda je sve palo u drugi plan zbog reakcije njegove zaručnice

.
Sandra se oglasila na Instagramu

 

Stuttgart je danas zvanično objavio da je Ermedin Demirović novo pojačanje ovog kluba, a njegova zaručnica Sandra odmah se oglasila na Instagramu i svojim porukama privukla je veliku pažnju.

Demirović je jučer doputovao u Stuttgart gdje je uspješno prošao ljekarske preglede, a zatim je potpisao ugovor s ovim klubom koji je jutros zvanično potvrdio da je doveo bh. reprezentativca.

Odlična sezona u dresu Augsburga nije prošla nezapaženo, te je Stuttgart pokazao veiki interes za Demirovića i nije odustao od bh. napadača i pored toga što pregovori nisu išli tako glatko kao što su mislili.

Augsburg je odbio dvije ponude Stuttgarta i tražio više novca, a na kraju su klubovi pronašli zajednički jezik oko iznosa obeštećenja. Demirović je ranije pristao na uslove koje mu je Stuttgart ponudio, te je pokazao koliko želi da potpiše za taj klub.

Stuttgart je potvrdio da je Demirović potpisao ugovor na četiri sezone, a iznos njegovog transfera iznosi nešto više od 20 miliona eura uključujući bonuse.

Bh. napadač je već dobio čestitke za transfer karijere, no svi su se oni našli u sjeni kada se oglasila njegova zaručnica Sandra.

Sandra je na Instagramu podijelila nekoliko storyja bh. reprezentativca, te je poručila Ermedinu koliko je ponosna na ono što je uspio da uradi.

"Uvijek sam bila ponosna na tebe", poručila je Sandra svom zaručniku nakon transfera i velikog iskoraka u karijeri.

Ermedin i Sandra su u ljubavnoj vezi već nekoliko godina, a bh. reprezentativac je djevojku porijeklom iz Srbije zaprosio krajem prošle godine u Parizu.

 

Jasno je da je Sandra velika podrška našem napadaču i uvijek je na tribinama kada Demirović igra.

Ovaj par se sada seli u Stuttgart gdje Ermedina očekuju novi izazovi, ali i nada da će nastaviti s blistavim partijama koje je minule sezone pružao u dresu Augsburga.

Demirović je za dvije sezone u dresu Augsburga upisao 124 nastupa, te je uspio da zabije 30 golova i doda još 30 asistencija. Posebno impresivan bio je prošle godine jer je na 33 meča u Bundesligi dao 15 golova i upisao deset asistencija.

Nedavno je Demirović bio kapiten reprezentacije BiH na prijateljskim susretima protiv Engleske i Italije, te sezona za njega zaista nije mogla biti bolja.

Očekuje se da će se Demirović već u narednim danima priključiti pripremama Stuttgarta za novu sezonu, a na dresu ovog kluba trebao bi nositi broj devet.