Barbarez, Spahić i Milenković već u pogonu, počeli su pripreme za Ligu nacija

.
Iako je do prvih narednih utakmica naše reprezentacije ostalo još uvijek relativno dosta vremena, stručni štab Zmajeva predvođen Sergejom Barbarezom ne miruje i već sada se sprema za ono što nas očekuje na jesen.

 

Selektor Barbarez je putem Instagrama objavio story na kojem je prikazanao kako u društvu direktora reprezentacije Emira Spahića i pomoćnika Ninoslava Milenkovića već sada "kuje" planove za narednu reprezentativnu akciju.

I dok je Barbarez bio zadužen za fotografisanje, u pozadini se vidi kako Spahić razgovara na telefon, a Milenković "češlja" spisak.

Također, na fotografiji se može primijetiti laptop na kojem je određeni formacijski prikaz igrača.

Podsjetimo, na jesen našu reprezentaciju očekuje nastup u elitnom rangu Lige nacija. Prvi rival izabranicima Sergeja Barbareza u Ligi nacija bit će selekcija Nizozemske kojoj ćemo gostovati 7. septembra.

Već tri dana kasnije, 10. septembra, naša selekcija će ponovo na gostovanje, ovaj put selekciji Mađarske. Ujedno će te dvije utakmice biti jedine u septembarskom prozoru.

Prvu domaću utakmicu u Ligi nacija igrat ćemo 11. oktobra protiv Njemačke, a tri dana kasnije ugostit ćemo i Mađarsku.

Ligu nacija ćemo okončati u novembru kada ćemo prvo 16. gostovati Njemačkoj, a onda tri dana kasnije u posljednjem kolu ugostiti Nizozemsku

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

Image
.