Zavela Bičakčića, a jedan Zmaj joj je slomio srce na komade: “Blokiran mi je na svemu, nikad ga ne želim vidjeti”

c

Popularna srbijanska influenserica i blogerica Zorana Jovanović može se pohvaliti da je bila u vezi sa nekoliko bh. sportista.

Dugo je bila u vezi sa Danijelom Milićevićem, bivšim bh. reprezentativcem koji je skupio tri nastupa u dresu Zmajeva.

Ipak, za njega nije imala baš najljepše riječi nakon prekida.

"Dok smo živjeli u Belgiji sve je bilo super, ali onda se desio taj prelazak u Francusku (Metz, op.a.). Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mjesec dana prije toga. Prodisala sam tog momenta kada sam spakovala kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesretna posljednjih mjeseci.

"Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo", ispričala je blogerka i nastavila:

"Zaista sam bila veoma nesretna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko mjeseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugdje, i na Instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to."

Sa njom je navodno bio i naš teniser Damir Džumhur, a pričalo se da je imala aferu i sa Ognjenom Vranješom.

U ljeto 2020. zavela je i Ermina Bičakčića, sa kojim je provelo jedno ljeto na Mykonosu u Grčkoj.

Danas je u vezi sa još jednim fudbalerom, golmanom Vitessea Eloyom Roomom.