Bellingham izvlačenjem sličica potvrdio najveće Realovo pojačanje: Grimasa na licu ga je odala

r

Bliži se dan kada će Kylian Mbappe napustiti Pariz, a sve ukazuje na to da će Francuz karijeru nastaviti u Real Madridu, iako još nema zvanične povrde.

Mbappe se sprema za polufinale Lige prvaka s PSG-om protiv Borussije Dortmund, a istovremeno se nastavljaju glasine oko njegove budućnosti, mada je on mnoge stvari riješio tako što je ranije ove godine upravi kluba iz Pariza javio da odlazi.

Nije rečeno gdje, ali svi su prstom uperili ka Madridu. Donekle potvrda Mbappeovog transfera u Real Madrid data je od strane jednog od najboljih igrača Reala.

Naime, engleski veznjak Jude Bellingham je u promotivnom videu najavio da je napadač na putu za Santiago Bernabeu.

Video je poslužio za predstavljanje albuma sličica igrača koji će nastupiti na Evropskom prvenstvu u junu.


Bellingham je tada počeo pokazivati ​​sličice pred fanovima. U paketu je dobio sličice Danija Carvajala i Arde Gulera, a potom je Bellingham uzeo još jednu koja je bila upravo ona Mbappea.

Ispred sličice Mbappea se vragolasto osmjehnuo i poslao poruku navijačima.

"Svidjelo mi se ovo... Dobar igrač također. Ništa više za reći…", da bi potom skupio sve tri sličice s porukom da će ih zadržati. Njegova reakcija mnogima je bila jasan pokazatelj da Mbappe zaista dolazi u Madrid i u to više niko ni ne sumnja.


Mbappe će biti veliko pojačanje Real Madrida za sljedeću sezonu. Igrač koji s PSG-om ima ugovor do sljedećeg mjeseca nije želio obnoviti ugovor s francuskim klubom. Trebao bi formirati snažan napad s Viniciusom Juniorom i Rodrygom.

Moglo bi se dogoditi lako da ove sezone za kraj gledamo veličanstveno finale Lige prvaka između Mbappeovog trenutnog i budućeg kluba.

 

Video pogledajte KLIKOM OVDJE

 

Foto : Screenshot