MOSTARAC NA UPLATI OD 2,40 KM U KLADIONICI DOBIO OKO 150 HILJADA MARAKA

F

U Premier kladionici u Bosni i Hercegovini danas je upriličena isplata novčanog dobitka koji je nadmašio sva očekivanja. Naime, sretni igrač iz Mostara uložio je samo 2,40 KM i osvojio nevjerojatnih 146.367,73 KM!

Njegova sreća dogodila se na osnovu ulaganja u specifičnu sportsku kladionicu gdje je igrao na zbroj golova veći od zadane margine na ukupno 8 utakmica.

 

Ono što čini ovaj dobitak još zapanjujućijim jest činjenica da je zadnji par na listiću prošao u posljednjim trenucima utakmice između Changchun Yatai i Beijing Guoana kineske 1. lige.

 

Igraču je trebao minimalno peti gol, a situacija je bila napeta do samoga kraja. Na semaforu je stajalo 2:1 u korist domaćina sve do treće minute sudačke nadoknade, kada je 31-godišnji Fabio Abreu uspio postići izjednačujući gol za 2:2.

Međutim, to nije bilo dovoljno za igrača iz Mostara koji je trebao još jedan gol kako bi ostvario dobitak. No, drama se nastavila jer je sudac u devetoj minuti sudačke nadoknade svirao penal za domaću ekipu, a taj penal je uspješno realizirao Peter Žulj, donoseći igraču iz Mostara nevjerojatni dobitak.

 

Nakon ostvarenog uspjeha, igraču je isplaćeno 131.730,96 KM nakon poreznih obaveza.