Žena trudna ponovo: Začuđujuće je koliko će Foden imati djece sa 23, stići će Walkera (6) kad-tad!

Foden

Phil Foden je jedan od najboljih igrača Manchester Cityja, mladi Englez je sa nepune 23 godine velika zvijezda, ali i očigledno jako zrela i porodična osoba za tu dob. Potvrđuju to i posljednje vijesti iz njegovog porodičnog života.

Foden je na putu da postane treći put otac. Tu ništa ne bi bilo čudno da sjajni Englez nema ni 24 godine što zvuči nevjerovatno. U današnje vrijeme teško je zamisliti nekog Fodenovog vršnjaka fudbalera sa toliko djece i mladi ofanzivac bi ako nastavi ovim tempom mogao kompletirati fudbalski tim.

Fudbaler Građana je prije nekoliko dana sa dvojom 22-godišnjom partnericom javnosti saopštio da očekuju treće dijete čiji spol nije otkriven.

Fodenovo stariji sin Ronnie ima tek četiri godine što znači da je sjajni fudbaler prvi put otac postao neposredno nakon što je postao punoljetan. Drugo dijete Foden je dobio prošle godine kada je stigla kćerkica True te ako nastavi ovakvim tempom kroz nekoliko godina će sigurno stići saigrača Kylea Walkera.

Naime, 33-godišnji defanzivac je po šesti put postao otac nakon što mu je sada već bivša supruga prije nekoliko dana rodila četvrto dijete. Walker od ranije sa Kilner s kojom se rastao u januaru nakon dvije godine braka ima trojicu sinova i to 11-godišnjeg Romana, sedmogodišnjeg Riaana te petogodišnjeg Reigna.

Kontroverzni desni bek također ima i dvoje djece sa influensericom Lauryn Goodman s kojom je održavao romansu dok je bio u braku sa Kilner.

Od poznatih fudbalera sa velikim brojem djece može se pohvaliti i Cristiano Ronaldo koji što sa surogat majkama što sa Georginom Rodriguez ima šest potomaka.

Inače, jedan slavni fudbaler je uspio kompletirati fudbalski tim. Brazilac Roberto Carlos je dobio čak 11 djece i to sa sedam različitih žena.